ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 45€

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ έως και 50% σε επιλεγμένα προϊόντα!

Τρόποι αποστολής

Η παραγγελία σας επιβεβαιώνεται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με την ημέρα και ώρα υποβολής της παραγγελίας. 

Στην περίπτωση επιστροφής το κόστος μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη. Στην περίπτωση που το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης της αποστολής (ΜΗΚΟΣ Χ ΥΨΟΣ Χ ΠΛΑΤΟΣ σε εκατοστά / 5.000) είναι μεγαλύτερο από το βάρος ζυγίσματος  τότε η χρέωση γίνεται σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης στο πλαίσιο και των κανονισμών της ΙΑΤΑ. Σε αυτές τις περιπτώσεις παρακαλείστε να υποβάλλετε τηλεφωνικά την παραγγελία σας για τον ακριβή προσδιορισμό του κόστους αποστολής προϊόντων με μεγάλο όγκο ως προς το βάρος τους στο τηλέφωνο (+30) 2463026952.

Από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπολογίζονται αυτόματα τα μεταφορικά κόστη για αποστολές δεμάτων εντός Ελλάδας. Προς το παρόν στέλνουμε παραγγελίες μόνο εντός Ελλάδας.

ΕΛΛΑΔΑ: Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω εταιρίας Courier στην πόρτα σας. Σε παραγγελίες μεγαλύτερες των 60€ παρέχεται δωρεάν αποστολή για δέματα έως 2 κιλά.

Σε παραγγελίες μικρότερες των 60 € το κόστος μεταφορικών ανέρχεται στα 2,70 € μέχρι παραγγελίες βάρους 2 κιλών. 

Για παραγγελίες άνω των 2 κιλών υπάρχει πρόσθετη επιβάρυνση 1,00 € ανά κιλό. Η αντικαταβολή χρεώνεται επιπλέον 1,30 €.

Ο χρόνος παράδοσης είναι 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες, από την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.*

*  - Σε περίπτωση έλλειψης του προϊόντος, θα ενημερωθείτε άμεσα για τον τελικό χρόνο παράδοσης.
   - Για τις αποστολές προς τους  χερσαίους προορισμούς αναμενόμενος χρόνος παράδοσης είναι μία (1) έως δύο (2) εργάσιμες ημέρες. Για αποστολές προς νησιωτικούς προορισμούς συνήθης χρόνος παράδοσης είναι δύο (2) εργάσιμες ημέρες και για δυσπρόσιτες περιοχές είναι μία (1) έως τρεις (3) εργάσιμες ημέρες. Ως εργάσιμες ημέρες λογίζονται οι ημέρες της εβδομάδας από Δευτέρα έως και Παρασκευή. Σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων ή απρόοπτων γεγονότων (π.χ. απεργίες), ενδέχεται να υπάρχει επιπλέον καθυστέρηση.