ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 45€

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ έως και 50% σε επιλεγμένα προϊόντα!

Όροι χρήσης

Η γενική διεύθυνση www.tbooks.gr είναι η διαδικτυακή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου « Αφοι. Γ. Τσαβδαρίδη Ο.Ε.» (εφεξής «η Εταιρία») για την πώληση αγαθών.

25ης Μαρτίου 23, Πτολεμαϊδα, 50200, Ελλάδα
Αριθμός φορολογικού μητρώου: 800611949
E-mail : tsavdaridis.g@gmail.com
Τηλέφωνο για την παραγγελία +302463026952

Η χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και οι αγορές σας σε αυτό καθορίζονται και διέπονται από τις παρακάτω προϋποθέσεις και διατάξεις. Πριν χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.tbooks.gr, διαβάστε προσεκτικά και βεβαιωθέιτε ότι έχετε κατανοήσει και συμφωνήσει με τις εν λόγω διατάξεις, κανόνεςκαι δηλώσεις, καθώς η περαιτέρω χρήση του ιστότοπου συνεπάγεται τη ρητή και μη προσωρινή αποδοχή και συμφωνία σας. Η εταιρία διατήρει το δικαίωμα να τροποποιήσει τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας www.tbooks,gr ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση στους χρήστες. Οποιαδήποτε τροποποίηση ή αλλαγή δεν επηρεάζει και δεν ισχύει για παραγγελίες που έχουν ήδη γίνει. Απαγορεύεται η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος από ανήλικους ή άτομα που δεν έχουν τη δυνατότητα να συνάπτουν συμβάσεις.

Πνευματικά δικαιώματα
Ο Σχεδιασμός, τα γραφικά, το περιεχόμενο και οι ρυθμίσεις του διαδικτυακού μας καταστήματος είναι ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων των εταιρικών πληροφοριών σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων. 

Ποιά είναι τα προσωπικά στοιχεία που πρέπει να παρέχω για να ολοκληρώσω την παραγγελία μου;
Η Παραγγελία στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας απαιτεί τη συλλογή ορισμένων προσωπικών πληροφοριών. Αυτό περιλαμβάνει το όνομα ( πρώτο και τελευταίο), τη διεύθυνση παράδοσης, τη διεύθυνση τιμολογίου( εάν διαφέρει από την διεύθυνση παράδοσης), πρόσθετες πληροφορίες τιμολογίου ( σε περιπτώση πληρωμής τιμολογίου), έναν αριθμό τηλεφώνου ( για λόγους επικοινωνίας σχετικά με την παραγγελία σα), και μία διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μεταφορά προσωπικών δεδομένων σε τρίτα μέρη. Η εταιρία επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με το νόμο ( άρθρο 7Α, παράγραφος 1 Ν 2472/1997) με σκοπό την παράδοση της παραγγελίας σας και σε καμία περίπτωση δεν θα μεταφερθεί, πωληθεί ή αποκαλυφθεί σε τρίτους εκτός εαν η άρση της εμπιστευτικότητας έχει επικαλεσθεί νομικά ( Ν. 2225/1994 ή Εθνική Οδηγία 24/2006).

Η επεξεργασία των πληροφοριών της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται απευθείας από την τράπεζα, εντός της πλατφόρμας ασφαλούς πληρωμής της τράπεζας και η Εταιρία δεν μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση ούτε να τα παραλάβει. 

Γιατί να δώσω τα προσωπικά μου στοιχεία;
Το www.tbooks.gr χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας στοιχεία για να επικοινωνήσει μαζί σας σχετικά με α) την παράδοση της παραγγελίας σας στις εγκαταστάσεις σας, β) την επαλήθευση της παραγγελίας σας εάν χρειαστεί, γ) νέα ή εναλλακτικά για τα προϊοντα της παραγγελίας σας ( σε περίπτωση που η παραγγελία σας δεν μπορεί να εκπληρωθεί αμέσως) βρείτε στο www.tbooks.gr, δ) ειδικές προσφορές, ε) εταιρικά νέα και παράδοση δώρων μετά την συμμετοχή σας στο διαδικτυακό λαχείο μας. Μπορείτα να εξαιρεθείτε από τη λήψη αυτού του τύπου επικοινωνίας στέλνοντας ένα αίτημα στο tsavdaridis.g@gmail.com.

Το www.tbooks.gr θέτει ψηλα πρότυπα και απαιτήσεις από τους υπαλλήλους του και τους διαχειρηστές του ιστοτόπου του για να παρέχει τη μέγιστη διακριτική ευχέρια κατά το χειρισμό των προσωπικών σας στοιχείων. Σε καμία περίπτωση εκτός από την παράδοση της παραγγελίας σας, η εταιρία δεν μπορεί να κοινοποιήσει τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεση σας εκτός εάν ζητηθεί από τα επίσημα κανάλια σύμφωνα με το νόμο. Λάβετε υπόψη ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, υποχρεούμαστε από το νόμο να αποκαλύψουμε προσωπικά στοιχεία που έχουν συλλεχθεί στο διαδίκτυο χωρίς την συγκατάθεση σας. 

Προϊόντα – Διαθεσιμότητα – Περιγραφή
Τα διαθέσιμα προϊοντα, η περιγραφή τους μαζι με την τιμή τους και τη διαθεσιμότητα τους είναι προσβάσιμα σε όλους μέσω του διαδικτυακού μας καταστήματος www.tbooks.gr . Η Εταιρία, παρά τις προσπάθειες της να εμφανήσει σε πραγματικό χρόνο τη  διαθεσιμότητα των προϊοντων της, δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια της. Ωστόσο, εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών της σχετικά με τη μη διαθεσιμότητα ενός προϊόντος. Σε περίπτωση μη διαθέσιμων προϊοντων, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την παράδοση νέου αποθέματος ή για να σας επιστρέψουμε χρήματα σε περίπτωση που έχετε προπληρώσει την παραγγελία σας και επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων. Το www.tbooks.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν τεχνικά λάθη ούτε ευθύνεται για ανακριβείς πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα του ( περιγραφη ή τιμές). Παρά τις προυποθέσεις μας να διατηρούμε ενημερωμένες τις πληροφορίες προϊόντος, σας συμβουλεύουμε, πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν η τιμή ενός προϊόντος ή ή περιγραφή του φαίνεται ασυνήθιστη. Οι τιμές μας περιλαμβάνουν ΦΠΑ ( 24% ή 6% για ορισμένα είδη). Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τις τιμές των προϊόντων της χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση. 

Οι Παραγγελίες και οι εντολές προστασίας καταναλωτών που τοποθετούνται στο διαδίκτυο διέπονται από τις νομικές διαδικασίες που περιγράφονται από τον νόμο (Ν. 2251/1994) και τις τροποποιήσεις 131/2003, ΦΕΚ Α ‘116/16.05.2003. Κάθε χρήστης μπορεί να παραγγείλει αρκεί να συμμορφώνεται με τις διατάξεις του Ελληνικού Αστικού Κώδικα σχετικά με τις συναλλαγές πωλήσεων, δηλαδή ο χρήστης έχει γίνει 18 ετών και δεν υπάρχει δικαστική απαγόρευση σύναψης σύμβασης πώλησης. Οι παραγγελίες μπορούν επίσης να γίνουν από νόμιμους εκπροσώπους των καθιερωμένων εταιριών. Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να μην επιστρέψη το κόστος αποστολής μιας επιστροφής προϊόντος εάν η παραγγελία πραγματοποιήθηκε από όντότητες που δεν επιτρέπεται να ολοκληρώσουν μια διαδικτυακή συναλλαγή, όπως φαίνεται από το νόμο. 

Διαφορά Force Majeure: Στην περίπτωση ανωτέρας βία ( π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες ) που μας εμποδίζει να παραδώσουμε την παραγγελία σας εντός του χρονικού πλαισίου που ορίζεται στην ενότητα απόστολής αυτού του ιστοτόπου, θα ειδοποιηθείτε μέσω e-mail και θα σας δοθεί η επιλογή ακύρωσης της παραγγελίας σας. Η εταιρία δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν γεγονότα εκτός της δικαιοδοσίας της που εμποδίζουν την εγκαιρή παράδοση μιας παραγγελίας και δίνει σημαντική σημασία στην εξυπηρέτηση των πελατών της. Εάν κατά την παράδοση, παρατηρήσετε ότι λείπουν ένα ή περισσότερα στοιχεία της παραγγελίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να κανονίσουμε την παράδοση των υπολοίπων αντικειμένων χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς. Μετά από εξαιρετικά μεγάλη καθυστέρηση στην παράδοση μιας παραγγελίας, επικοινωνήστε με έναν εκπρόσωπο μας ή στείλτε μας ένα e-mail.